Seminarul de bază

Șapte principii de bază ale vieții

Prezentare generală

De când a început seminarul, în 1964, mai mult de 2,5 milioane de oameni din toată lumea au aflat că Biblia are răspunsuri trainice la provocările și la întrebările vieții. Aceste principii biblice, nu numai că i-au ajutat pe creștini să aibă o umblare mai profundă cu Domnul, dar au transformat și au întărit familiile și bisericile.Seminarul de bază este un curs video de 24 de ore care accentuează factorii necesari pentru a dezvolta și a menține o relație sănătoasă cu Dumnezeu, cu membrii familiei și cu oamenii din jurul nostru. El explică șapte principii biblice universale care se aplică fiecărei persoane, indiferent de cultură, religie, vârstă, educație și statut social.
  • Creație: Mulțumindu-I lui Dumnezeu pentru felul în care am fost creați dobândim acceptare de sine.
  • Autoritate: Recunoașterea faptului că Dumnezeu lucrează prin autoritățile omenești pentru a ne apăra ne aduce pace lăuntrică.
  • Responsabilitate: A ne asuma răspunderea pentru propriile alegeri și a ne cere iertare când am greșit ne ajută să căpătăm o conștiință curată.
  • Suferință: Când înțelegem scopurile pentru care îngăduie Dumnezeu suferința și îi iertăm pe cei care ne-au greșit, avem parte de adevărata bucurie.
  • Dreptul de proprietate: Cedarea drepturilor noastre lui Dumnezeu și administrarea responsabilă a resurselor primite de la El ne oferă siguranță adevărată.
  • Libertate: Recâștigarea domeniilor controlate de păcat și umblarea în Duhul rodesc în noi puritate morală.
  • Succes: Meditarea asupra Scripturii ne arată căile lui Dumnezeu și ne călăuzește să descoperim scopul în viață.
Paginile corespunzătoare din caietul de notițe sunt disponibile gratuit în format electronic pe pagina fiecărei sesiuni.

Pentru mai multe informații:

seminaruldebaza.ro
[email protected]
+40 (712) 271 964

Bill Gothard
Bill Gothard